dijous, 13 d’octubre del 2011

La Mercedes

Montse Pérez, també coneguda com Montserrat Pérez López i gairebé per tota la humanitat com la Mercedes de la mítica sèrie Plats Bruts (1999-2002)
La "Mersedes" feia de directora de RadioBofarull, la radio que jo vull! On treballaven els entrenyables Ramon i Lopes. La Mercedes estava separada, amb una filla de 16 anys (Ariadna) i amb un bon caràcter i dura com ella mateixa tenia esclavitzats tan el Lopes com el Ramon i els feia anar per on volia.


També la recordareu a Oh, Europa! (1993), on encarnava el personatge de la Trini i era la parella de Pep Cruz (Delofeu). A part d'aquestes sèries que són les úniques on jo la vaig seguir, direm que no és pas curta la seva trajectòria artística: ha participat en varis episodis de produccions com en les conegudes telenovel·les: "Estació d'enllaç", "La Mari", "Sagrada Família"... També ha interpretat obres de teatre, de les quals en destacaré "l'Èric i l'excèrcit del Fènix" (2007 al TNC) i ha participat també en pel·lícules, la última de les quals ha estat Mil Cretins (2011), com a Dona. 

I l'he escollit avui precisament perquè va néixer també a l'octubre, però no compartim signe del zoodíac ;) Així que al lloro, que no ens assemblem pas tant!




2 comentaris:

  1. jo diria que va participar també a la pel·li herois, fent de mare d'en "colo" o algo així.

    urbici

    ResponElimina
  2. Ole, ole!
    Efectivament aquí hi ha la informació referent de la wiki:
    http://ca.wikipedia.org/wiki/Herois_(pel%C2%B7l%C3%ADcula)

    Us guardonaré com a primers comentaristes!!!

    ResponElimina