divendres, 12 d’agost del 2011

L'Antonio de Temps de Silenci


Una de les vegades que més he plorat mirant la tele va ser quan van matar l'Antonio a la Plaça del Blat de Temps de Silenci.

Per això vull començar el blog amb aquest Julio Manrique i els diferents personatges que ha donat vida. Que jo hagi seguit: l'Antonio Hernandez de Temps de Silenci (2001 -2002) , l 'Àlex Fernandez de Porca Misèria (2004-2007) i el Toni Pardo d'Infidels (2009-2011). Tots tres personatges han tingut en comú el típic tio dur, atractiu i descarat que enamora a totes les protagonistes i seguidores. Tot i així el personatge de l'Antonio tenia un valor afegit per mi, ja que era un jove lluitador i revolucionari que volia canviar el món. També em va captivar la relació sentimental tan intensa que mantenien amb la Núria Ribalta i em va impactar tant que puc assegurar que la vivia molt apassionadament des del sofà de casa.

A part d'aquestes tres sèries, ha participat en d'altres. L'última emesa per televisió ha estat Ermessenda (2011), va sortir en dos capítols on feia de Guislabert. Anteriorment també el vam poder veure a la Memòria dels Cargols(1999) com a bandoler en un parell de capítols i a Nissaga l'herència (1999) com a Roger Montsolís.
També ha fet pel·lícules: Febrer (2004), Soldados de Salamina (2003)... I obres de teatre, l'última de les quals ha estat Hamlet. A més ha dirigit i escrit vàries obres de teatre. Actualment és el director artístic del Teatre Romea.
Segurament em deixo coses, però n'hi ha prou per veure que és un professional polifacètic ja que tan dirigeix, com actua, com escriu... i un actor que per mi ha estat mític i per això el vull destacar. 

Us deixo amb EL CAPÍTOL de temps de silenci: "Amenaces": http://www.tv3.cat/videos/2838310/Cap-30-Amenaces. (Pels que no volgueu veure'l tot, feu-ho com a mínim des del minut 40.) 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada